AnaSayfa / Genel / Kahve falında dede ve dayı görmek

Kahve falında dede ve dayı görmek

Kahve falında dede ve dayı görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında dede ve dayı gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Kahve falında dede ve dayı görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında anne dayı görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dayısının kızını görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Kahve falında dayısını öptüğünü görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dayıyla kavga etmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü dayısını görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak mal ve para kazanılacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayı ve baba görmek kendisine olan güveninin azalacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir