AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısının kızını görmek

Kahve falında dayısının kızını görmek

Kahve falında dayısının kızını görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, mutluluğundan olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayısının kızını gördüyseniz:

  • Bir konuşma ya da tartışma kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında dayı kızıyla öpüşmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayı kızı görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayısının kızını görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, düşmanlarımızı alt etmeye inanılır.

Kahve falında dayımın kızını görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dayı kızını görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında dayının kızını görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında dayı kızıyla evlenmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında dayısını öptüğünü görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir