AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı olmak

Kahve falında dayı olmak

Kahve falında dayı olmak tazeleneceğine ve canlanacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayı olmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya çalışan kişilere izin vermeyin ya da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açabilecek harcamalardan veya yatırımlardan kaçının.

Kahve falında dayısının elini öpmek işlerine yeni işler katacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen dayısını görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına alamet eder.

Kahve falında dayısının evini görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında dayımın kızını görmek başarıları ile tanınacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayının karısını görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dayını öpmek aile hayatının sorunsuz olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın dayısını görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında dayı kızı görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir