AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıları görmek

Kahve falında dayıları görmek

Kahve falında dayıları görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında dayıları gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında dayısıyla kavga etmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında dayı eli öpmek esenlik bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin dayısını görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü dayısını görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulur.

Kahve falında dayısının evine gitmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dayısının görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında dayıyla nişanlanmak borçların biteceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dayıyla öpüşmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir