AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı yapmak

Kahve falında dayı yapmak

Kahve falında dayı yapmak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayı yapmak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Kahve falında dayı yapmak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında dayıyla kavga etmek hem de zengin biri olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanın dayısını görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayıya küsmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayıyı öldürmek dileklerin kabul olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında amca ve dayı görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında dayısının evini görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin dayısını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir