Kahve falında kocanın dayısını görmek

Kahve falında kocanın dayısını görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanın dayısını gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında kocanın dayısını görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında kendi dayısını görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dayınızı görmek en doğru şekilde öğreneceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayıyla kavga etmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dayıyı canlı görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dayı oglu görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına yorulur.

Kahve falında dayını öpmek yokluğa, darlığa düşeceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir