AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin dayısını görmek

Kahve falında sevgilinin dayısını görmek

Kahve falında sevgilinin dayısını görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin dayısını gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin dayısını görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayıyla sevgili olmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında dayı oğlunu görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında dayıyı öldürmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölen dayıya sarılmak çok resmi görevlerde bulunacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında dayısının evlendiğini görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dayısıyla evlenmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dayının ailesini görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir