AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı ve teyze görmek

Kahve falında dayı ve teyze görmek

Kahve falında dayı ve teyze görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, büyük kazançlar getireceğine, ana baba dualarının alınacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında dayı ve teyze gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Kahve falında dayı teyze görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında teyze ve dayı görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teyze dayı görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında dayı ve teyze görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayı ve yenge görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayılarını görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayısıyla kavga etmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalettir.

Kahve falında dayı karısı görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir