AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı karısı görmek

Kahve falında dayı karısı görmek

Kahve falında dayı karısı görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, adından konuşulur olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayı karısı gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında dayı karısını görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dayı karısı görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında dayımın karısını görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayı ve karısını görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayının karısını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına delalettir.

Kahve falında dayıyla evlendiğini görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında dayı yapmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta dayısını görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir