AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayının karısını görmek

Kahve falında dayının karısını görmek

Kahve falında dayının karısını görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kazancının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında dayının karısını gördüyseniz:

  • İmajınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında dayı karısını görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında dayı karısı görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dayı ve karısını görmek korkularından kurtulacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında dayının karısını görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında dayımın karısını görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayımla konuşmak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dayıma sarılmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayı öpmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir