AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın dayısını görmek

Kahve falında babanın dayısını görmek

Kahve falında babanın dayısını görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın dayısını gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan ya da eleştiri dozunu arttıran kişiler sorun yaratabilir.

Kahve falında anne baba dayı görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın dayısını görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında dayı ve baba görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında baba ve dayı görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Kahve falında dayımın öldüğünü görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayısını ölmüş görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayını öpmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir