AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımının hamile olduğunu görmek

Kahve falında hanımının hamile olduğunu görmek

Kahve falında hanımının hamile olduğunu görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, zor durumda kalacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında hanımının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik arıyor veya değişiklikler yapmak istiyorsunuz.

Kahve falında hanımı hamile görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hanımını hamile görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hanımının hamile olduğunu görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işaret eder.

Kahve falında hanımının doğurduğunu görmek malının ve parasının ziyan olacağına, asosyal bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hanımını görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalet eder.

Kahve falında hoca hanım görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına delalet eder.

Kahve falında hanımının aldattığını görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında hanımının öldüğünü görmek umutlarını yitireceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir