AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı eşini görmek

Kahve falında dayı eşini görmek

Kahve falında dayı eşini görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, yurtdışına gidileceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dayı eşini gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, dekorasyon, tadilat, kiralama başlıklarında veya farklı alanlarda maddi açıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında dayının eşini görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin dayısını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Kahve falında dayı eşi görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayımın eşini görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayı eşini görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında dayısının eşini görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında üvey dayı görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dayıya para vermek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir