AnaSayfa / Genel / Kahve falında üvey dayı görmek

Kahve falında üvey dayı görmek

Kahve falında üvey dayı görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üvey dayı gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında üvey dayı görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin üvey olduğunu görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üvey anne dövmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üvey evladını görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölen üvey anneyi görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, halsizleşeceğine delalet eder.

Kahve falında üvey oğul görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çektiği zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında üvey abisini görmek rahat nefes almaya başlayacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında üvey erkek kardeş görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir