AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayının eşini görmek

Kahve falında dayının eşini görmek

Kahve falında dayının eşini görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, başarılarının azalacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayının eşini gördüyseniz:

  • Her olaya duygularınızla katılabilirsiniz.

Kahve falında dayının eşini görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına yorulur.

Kahve falında dayı eşi görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dayısının eşini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayımın eşini görmek ev içinde mutluluğun artacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin dayısını görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayı eşini görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayımın karısını görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dayı ve baba görmek yalnız kalınacağına, işlerin kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir