AnaSayfa / Genel / Kahve falında müzik aleti çalan birini görmek

Kahve falında müzik aleti çalan birini görmek

Kahve falında müzik aleti çalan birini görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, ticaretinin hızlanacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında müzik aleti çalan birini gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz göstermek için kelimelerden değil, hareketlerden faydalanmalısınız.

Kahve falında müzik aleti çalan birini görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında müzik aleti hediye almak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında müzik aleti kanun görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında müzik aletinin kırıldığını görmek anne babaya müjde verileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında müzik aleti çaldığını görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, iç açıcı sözlere yorulmaktadır.

Kahve falında müzik aleti kırmak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir müzik aleti çalmak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Kahve falında epilasyon aleti görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir