AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirle yemek yemek

Kahve falında misafirle yemek yemek

Kahve falında misafirle yemek yemek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, saygın bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında misafirle yemek yemek gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Kahve falında misafire yemek yedirmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında yemeğe misafir almak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulur.

Kahve falında misafire yemek yapmak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde kalabalık misafire yemek vermek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalet eder.

Kahve falında misafirlere yemek ikram etmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık misafire yemek yapmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekte misafir görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalık misafire yemek vermek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir