AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının düğün davetiyesini görmek

Kahve falında başkasının düğün davetiyesini görmek

Kahve falında başkasının düğün davetiyesini görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının düğün davetiyesini gördüyseniz:

  • Toplum veya aile hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında düğün davetiyesi vermek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında düğün davetiye dağıtmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında düğün davetiyesi bakmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil düğün davetiyesi görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında düğün davetiyesi bastırmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kısmetin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün davetiyesine bakmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının düğün davetiyesini görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir