AnaSayfa / Genel / Kahve falında davara binmek

Kahve falında davara binmek

Kahve falında davara binmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, başarıları ile konuşulacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında davara binmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Kahve falında davara binmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında davar kesmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında davar eti görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında davar pisliği görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında davar gübresi görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında davar görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kazançlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında davar otlatmak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında davar yaymak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir