AnaSayfa / Genel / Kahve falında davar eti görmek

Kahve falında davar eti görmek

Kahve falında davar eti görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, arzuların yerine geleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında davar eti gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız yeni insanlar veya bazı kişiler hayatınızın farklı alanlarında size ufak büyüklü şanslar getirebilir.

Kahve falında davar eti görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında davar pisliği görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında davar görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işarettir.

Kahve falında davara binmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında davar otlatmak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret eder.

Kahve falında davar sürüsü görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında davar yaymak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında davar köpeği görmek geleceğinin de umut vadedeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir