AnaSayfa / Genel / Kahve falında davar otlatmak

Kahve falında davar otlatmak

Kahve falında davar otlatmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işaret eder.

Kahve falında davar otlatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda diğerlerinin katkılarının da farkına varmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında davar otlatmak eline yeni fırsatların geçeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında davara binmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında davar kesmek hileye, fesada bulaşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalet eder.

Kahve falında davar sürüsü görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında davar eti görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında davar yaymak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulur.

Kahve falında davar köpeği görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına yorulur.

Kahve falında davar pisliği görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir