AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana dargın olduğunu görmek

Kahve falında birinin sana dargın olduğunu görmek

Kahve falında birinin sana dargın olduğunu görmek rahat bir hayat yaşayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ağır günler geçireceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, daha kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana dargın olduğunu gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında birinin sana dargın olduğunu görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü dargın görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında dargın arkadaşla barışmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının dargın olduğunu görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işarettir.

Kahve falında dargın arkadaşını görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dargın olduğu kişiyi görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle dargın olmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında dargın akraba görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir