AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil manto giymek

Kahve falında yeşil manto giymek

Kahve falında yeşil manto giymek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil manto giymek gördüyseniz:

  • daha çok şansınızı zorlamamalısınız.

Kahve falında yeşil manto giymek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının mantosunu giymek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni manto giymek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deri manto giymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Kahve falında siyah manto giydiğini görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında yeni bir manto giymek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kürk manto giymek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun manto giymek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir