AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisesini çıkarmak

Kahve falında elbisesini çıkarmak

Kahve falında elbisesini çıkarmak ayıplanacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, gelirinin artacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine işarettir.

Kahve falında elbisesini çıkarmak gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Kahve falında kırmızı elbise giyip çıkarmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni elbise giyip çıkarmak saygınlığa, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında üzerinden elbise çıkarmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah elbise çıkarmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar elbise çıkarmak manevi bir rahatlama yaşanacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında elbiselerini çıkarmak bir takım sorunlarla karşılaşacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi çıkarmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli elbise çıkarmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir