AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel yumağı görmek

Kahve falında dantel yumağı görmek

Kahve falında dantel yumağı görmek sağlığının bozulmayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kızgınlıkların geçeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dantel yumağı gördüyseniz:

  • Zannettiğinizden daha fazla paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında dantel yumağı görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, birikiminin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında yumak saç görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında yün ip yumağı görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında ip yumakları görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yün yumakları görmek tatsız durumlar yaşanacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet eder.

Kahve falında sarı ip yumağı görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün yumağı görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir