AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel tül görmek

Kahve falında dantel tül görmek

Kahve falında dantel tül görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dantel tül gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dantel tül görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dantel beyaz elbise giymek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında mavi dantel görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz dantel işlemek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine işarettir.

Kahve falında dantel dikmek konforunun yerinde olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah dantel elbise giymek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dantelli gelinlik giymek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah dantelli elbise görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir