AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel dikmek

Kahve falında dantel dikmek

Kahve falında dantel dikmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işaret eder.

Kahve falında dantel dikmek gördüyseniz:

  • Tutarsız veya tuhaf denilebilecek fikirler olayları çözmek yerine daha da karışık hale getirebilir.

Kahve falında dantel dikmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dantel çalmak yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dantel seccade görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, zenginliğe alamet etmektedir.

Kahve falında siyah dantel elbise görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında dantel tığı görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında danteller görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine yorulur.

Kahve falında dantel gelinlik giymek çok büyük borçlar alacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah dantel görmek bunun için sabırsızlanacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir