AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi dantel görmek

Kahve falında mavi dantel görmek

Kahve falında mavi dantel görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, şeref ve rütbeye, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi dantel gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Kahve falında mavi dantel görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında beyaz dantel elbise giymek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında pembe dantel görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel örmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dantel görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dantel seccade görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel hediye almak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah dantel elbise görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir