AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel satmak

Kahve falında dantel satmak

Kahve falında dantel satmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, eğlence ve renk geleceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dantel satmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında dantel satmak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işarettir.

Kahve falında dantel şal görmek en yukarılara çıkacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dantelli beyaz çarşaf görmek hayatının kolaylaşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dantelli gelinlik giymek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında dantel şapka görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine işarettir.

Kahve falında çeyizlik dantel görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dantel yapmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir