AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizlik dantel görmek

Kahve falında çeyizlik dantel görmek

Kahve falında çeyizlik dantel görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, kırgınlıkların biteceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında çeyizlik dantel gördüyseniz:

  • Bam telinize basmak isteyen kişilere yolu açmamalısınız.

Kahve falında dantel çeyiz görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına inanılır.

Kahve falında çeyizlik dantel görmek çirkin bir iş yapmaya, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden çeyiz çıkarmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine alamet eder.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet eder.

Kahve falında çeyiz eşyaları görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında bebek çeyizi görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında gelin çeyizi sermek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski çeyiz görmek saygısını toplayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir