AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel yapmak

Kahve falında dantel yapmak

Kahve falında dantel yapmak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hayallerinin yıkılacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dantel yapmak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin ona, tabiri caizse, ona nefes aldırın.

Kahve falında dantel yapmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.

Kahve falında dantel seccade görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dantel yorgan görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah dantel elbise görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz dantel örtü görmek işlerin düze çıkarılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında havlu danteli görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz dantelli elbise giymek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında dantelli sütyen görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir