AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel peçete görmek

Kahve falında dantel peçete görmek

Kahve falında dantel peçete görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında dantel peçete gördüyseniz:

  • Aşırı hassasiyet yanlış kararlara neden olabilir.

Kahve falında dantel peçete görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kağıt peçete görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil peçete görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, atılan adımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi peçete görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin peçete verdiğini görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında sümüklü peçete görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, güzel haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boklu peçete görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında birine peçete vermek ilerledikçe ilerleyeceğine, yanlış adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir