AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kağıt peçete görmek

Kahve falında beyaz kağıt peçete görmek

Kahve falında beyaz kağıt peçete görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, canının sıkılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında beyaz kağıt peçete gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Kahve falında beyaz kağıt peçete görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt peçete görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işarettir.

Kahve falında birine beyaz peçete vermek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz peçete vermek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yüksek bir makama geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz peçete görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah peçete görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına işarettir.

Kahve falında temiz peçete görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, kötü kişilere yakın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli peçete görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir