AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi peçete görmek

Kahve falında mavi peçete görmek

Kahve falında mavi peçete görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi peçete gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Kahve falında mavi peçete görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında rulo peçete görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında havlu peçete görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında boklu peçete görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sümüklü peçete görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında peçete istemek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında peçeteye sümkürmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Kahve falında peçete vermek kötü haberler alınacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir