AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine peçete vermek

Kahve falında birine peçete vermek

Kahve falında birine peçete vermek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine peçete vermek gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir.

Kahve falında birinden peçete almak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu peçete görmek ruhlarına mevlit okutacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi peçete görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, yeni işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı peçete görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kişinin her türlü zenginliğine rivayet etmektedir.

Kahve falında peçeteye sümkürmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalet eder.

Kahve falında tuvalet peçetesi görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rulo peçete görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kullanılmış peçete görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir