AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel külot görmek

Kahve falında dantel külot görmek

Kahve falında dantel külot görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dantel külot gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız bazen başınıza dert açabilir.

Kahve falında dantel külot görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, şifa edineceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dantelli külot görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah dantelli külot görmek dişe diş savaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının külotunu giymek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz atlet külot görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz külot almak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir