AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dantel görmek

Kahve falında yeşil dantel görmek

Kahve falında yeşil dantel görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil dantel gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Kahve falında yeşil dantel görmek patron olunacağına, maddi açıdan ferahlamaya inanılır.

Kahve falında dantel iç çamaşırı görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi dantel görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dantel yumağı görmek renk ve eğlence geleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dantel ütülemek duygusallığın ön plana çıkacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dantel öreni görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Kahve falında dantelli gecelik görmek mesleğinde atılım yapacağına, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Kahve falında dantel seccade görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir