AnaSayfa / Genel / Kahve falında dansöz elbisesi giymek

Kahve falında dansöz elbisesi giymek

Kahve falında dansöz elbisesi giymek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, mülk sahibi olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dansöz elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenebilirsiniz.

Kahve falında dansöz elbisesi giymek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında dansöz kıyafeti giydiğini görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dansöz kıyafeti giymek güzel huylarını terk edeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dansöz olmak belalı insanlara denk geleceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine işarettir.

Kahve falında dansöz oynatmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dansöz görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, işinde profesyonel kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dansöz gibi oynamak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, buna rağmen kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini dansöz görmek prestij kaybı yaşayacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir