AnaSayfa / Genel / Kahve falında dansöz olmak

Kahve falında dansöz olmak

Kahve falında dansöz olmak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sorunların çabucak halledileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dansöz olmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi, mantıklı veya tüm ipuçlarına ya da bilgilere ulaşana kadar kımıldamayacak pozisyon almanızda fayda var.

Kahve falında dansöze para takmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, komşular tarafından kötülenileceğine delalettir.

Kahve falında kendini dansöz olarak görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek dansöz görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, bol kazançlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dansöz görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dansöz kıyafeti giymek sıkıntılı bir işe girileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Kahve falında dansözlük yapmak büyük zorluklar yaşayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dansöz olduğunu görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında dansöz kıyafeti görmek yanlış işlere girileceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir