AnaSayfa / Genel / Kahve falında dansözle oynamak

Kahve falında dansözle oynamak

Kahve falında dansözle oynamak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dansözle oynamak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda motivasyonunuzu kaybetmeyin.

Kahve falında dansözle oynamak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işarettir.

Kahve falında dansöz gibi oynamak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sevgi dolu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dansöze para takmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına tabir olunur.

Kahve falında dansöz elbisesi giymek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalet eder.

Kahve falında dansöz olduğunu görmek kazançlı işler yapılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında dansöz görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek dansöz görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında dansöz kıyafeti görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir