AnaSayfa / Genel / Kahve falında dansözlük yapmak

Kahve falında dansözlük yapmak

Kahve falında dansözlük yapmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dansözlük yapmak gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Kahve falında dansözlük yapmak bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dansöz gibi oynamak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında erkek dansöz görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dansöz kıyafeti görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini dansöz görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına inanılır.

Kahve falında dansöz kıyafeti giymek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında dansöze para takmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dansöz olduğunu görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir