AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynamak dans etmek

Kahve falında oynamak dans etmek

Kahve falında oynamak dans etmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sorunlarının son bulacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında oynamak dans etmek gördüyseniz:

  • Hızlı para kazanma yöntemleri geliştiren kişiler yanıltıcı olabilir.

Kahve falında oynamak dans etmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dans etmek oynamak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yapacağı planların altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babamla dans etmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle dans ettiğini görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldızların dans ettiğini görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle dans etmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında yolda dans etmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle dans etmek yüzünün de yerlere düşeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir