AnaSayfa / Genel / Kahve falında dansa kaldırılmak

Kahve falında dansa kaldırılmak

Kahve falında dansa kaldırılmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok rahat edeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında dansa kaldırılmak gördüyseniz:

  • Akıllıca fikirler üreterek sizi yepyeni ufukların açılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında dansa kaldırılmak insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kararlarına saygı duyulacağına alamet eder.

Kahve falında uçarak dans etmek kazancından başkalarına da vereceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle dans etmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkla dans etmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayıyla dans etmek okuyacağına ve bilgileneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dans eden insanlar görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin dans ettiğini görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulur.

Kahve falında kendini dans ederken görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir