AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına dans etmek

Kahve falında tek başına dans etmek

Kahve falında tek başına dans etmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kazancının yerine gelmesine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına dans etmek gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında tek başına dans etmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine delalettir.

Kahve falında tek başına yolda yürümek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek başına olduğunu görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına yemek yemek elini eteğini her şeyden çekeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında yolda tek başına yürümek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında tek başına oynamak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine inanılır.

Kahve falında tek başına halay çekmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına yatmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir