AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana kovalamak

Kahve falında dana kovalamak

Kahve falında dana kovalamak zor durumların el birliği ile aşılacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, suçlamalardan aklanılacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dana kovalamak gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında dana kovalamak sevgi ve hürmet göreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dana kovaladığını görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında dananın kovaladığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş dana eti yemek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında büyük dana görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dana saldırısına uğramak geçimini daha rahat sağlayacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işarettir.

Kahve falında dana sürüsü görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dananın üzerine binmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir