AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana ciğer görmek

Kahve falında dana ciğer görmek

Kahve falında dana ciğer görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hep yerinde sayacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında dana ciğer gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında dana ciğer görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dana ciğeri görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arnavut ciğeri yemek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ciğeri görmek insanları sakinleştireceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ciğer et görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış ciğer yemek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ciğer parçası görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet eder.

Kahve falında ciğer pişirdiğini görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir