AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah dana kesmek

Kahve falında siyah dana kesmek

Kahve falında siyah dana kesmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah dana kesmek gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Kahve falında siyah dana kesmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, alkış alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana kesmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, sermayesini riske etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında danayı kesmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işarettir.

Kahve falında siyah dana görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz dana görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah köpek kesmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah inek kesmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kedi kesmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir