AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana satmak

Kahve falında dana satmak

Kahve falında dana satmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çevre değiştireceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında dana satmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Kahve falında dana satmak hastalıklarının son bulacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında inek ve dana görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında dana bağlamak hiç hesapta olmayan bir seyahate, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dananın kovaladığını görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet eder.

Kahve falında dişi dana görmek hızlanacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dana kellesi yüzmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında dana sürüsü görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında dana görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir