AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat olmak

Kahve falında ameliyat olmak

Kahve falında ameliyat olmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Parasal aktivitelerde sonuç almaya başlıyorsunuz.

Kahve falında sırtından ameliyat olmak iyi şartlara kavuşacağına, işlerin iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında böbrek ameliyatı görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği ameliyat etmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun ameliyatı olmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında rahim ameliyatı olduğunu görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden ameliyat olduğunu görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazdan ameliyat olmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına rivayet eder.

Kahve falında ameliyat olmaktan vazgeçmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir