AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat olmaktan vazgeçmek

Kahve falında ameliyat olmaktan vazgeçmek

Kahve falında ameliyat olmaktan vazgeçmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına inanılır.

Kahve falında ameliyat olmaktan vazgeçmek gördüyseniz:

  • Artık bir süre için sıkıntılarınızı unutmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında ameliyat olmaktan vazgeçmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyattan vazgeçmek sahip olduklarının eksileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolculuğa çıkmaktan vazgeçmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılmaktan vazgeçmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünden vazgeçmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yolculuk yapmaktan vazgeçmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç boyamaktan vazgeçmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında içki içmekten vazgeçmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir